• 01

    WWT

    Semikonduktor WWT, slurry beton, wangunan slurry, electroplating cai runtah, percetakan & dying cai runtah, nyeuseuh keusik, jsb.

  • 02

    Bubuk

    Batu kapur, kuarsa, inten, grafit, timah hideung, titanium dioksida, silikon karbida, karbon bodas, jsb.

  • 03

    liat

    Kaolin, bentonit, keramik, liat cina, jsb.

  • 04

    Siki minyak

    Minyak sawit, minyak kalapa, minyak edible, minyak sayur, coil masak, minyak kernel, minyak bran, minyak wijen, jsb.

img

Produk Fitur

  • Taun ka
    pausahaan ngadegkeun

  • Pabrik
    aréa (m2)

  • Gawe
    toko-toko

  • Produksi taunan
    kapasitas (unit)

Naha Milih Kami

  • Leuwih 25 taun pangalaman

    Kusabab 1990, kami geus gawé bareng jeung sagala rupa suppliers sarta pabrik bagian sapédah nyadiakeun konsumén urang jeung bagian ngagantian kualitas luhur pikeun bikes maranéhanana pikeun leuwih 25 taun.

  • Garansi 1 taun pikeun sadaya mesin

    Lila-lila sareng suplai stabil dina sadaya suku cadang

  • Leuwih 25 taun pangalaman

    Kami ngajamin layanan palanggan anu pangsaéna kalayan ngabalikeun & ngagantian produk anu gampang ogé dukungan 24 jam pikeun sadaya klien kami. Salian ti éta, unggal klien ogé nampi pangiriman gratis sadunya pikeun bagian mana waé tina katalog kami.

  • InnovationInnovation

    Inovasi

    Inovasi mangrupa hal anyar atawa métode anyar pikeun ngalakukeun hiji hal

  • CooperationCooperation

    Gawé babarengan

    kahayang pikeun mantuan sarta ngalakukeun sakumaha dipénta

  • Energy SavingEnergy Saving

    Énergi Hemat

    Panaliti ngeunaan indéks évaluasi téknis sareng ékonomi sareng metode proyék hemat energi

Filter Pencét News

  • Duanana nyaéta kantong filter cair, kumaha carana milih antara panyabutan minyak jeung panyabutan cai?

    Duanana nyaéta kantong filter cair, kumaha carana milih antara panyabutan minyak jeung panyabutan cai?

  • klasifikasi bahan kantong filter perlakuan cai umum

    Kantong saringan ngagaduhan rupa-rupa aplikasi sareng dianggo dina farmasi, petrokimia, manufaktur mobil, cét, palapis, elém, kadaharan sareng inuman, téknologi éléktronik, perawatan cai, pamrosésan logam sareng industri sanésna.

  • Naha Chamber Filter Presses Penting?

    Pencét saringan kamar maénkeun peran konci dina industri modéren. Aranjeunna misahkeun padet tina cair dina tekenan luhur, dating deui ka téhnik 1900s. Kalayan téknologi ngembang, aranjeunna janten langkung éfisién sareng penting pikeun sagala rupa séktor — sapertos pertambangan atanapi produksi pangan — pikeun mastikeun prosés sareng hasil anu bersih anu saluyu sareng pedoman lingkungan.

  • Kumaha carana milih hiji chamber filter pencét?

    Chamber filter pencét mangrupakeun jenis parabot loba dipaké dina widang separation solid-cair. Cai mibanda kaunggulan struktur kompak, operasi gampang jeung pangaruh filtration alus. Nanging, nalika mésér pers saringan chamber, seueur faktor anu kedah dipertimbangkeun pikeun mastikeun pilihan anu pas sareng kinerja anu stabil.

  • Transformasi otomatis tina pencét filter, efisiensi ningkat sacara signifikan

    Kalayan pamekaran sains sareng téknologi anu terus-terusan, transformasi automation parantos janten tren anu teu tiasa dihindari dina sagala rupa industri. Salaku sapotong penting pakakas dina produksi industrial, filter tekenan malah leuwih imperatif ngawujudkeun transformasi otomatis.

  • Fitur konci Filter Pencét Gancang-Buka

    Pencét saringan anu muka gancang nawiskeun solusi anu gancang pikeun misahkeun cairan tina padet. Pencét saringan gancang-gancang nangtung kaluar kalayan kontrol parangkat lunak canggih sareng penebalan slurry anu éfisién, kahadean tina pengental High Rate. Sistim ieu ensures konsentrasi solid optimal dina feed, enhancing kualitas filtration.

  • Maksimalkeun Produktivitas sareng Pencét Filter Buka Gancang

    Dina setélan industri modéren, pencét saringan muka gancang nangtung salaku alat penting pikeun pamisahan padet-cair. Prosésna dimimitian ku nyoco slurry kana mesin. Salaku ngalir ngaliwatan unggal chamber, padet ngumpulkeun dina saringan lawon bari cairan bersih ngaliwatan handap.

  • Analisis faktor pangaruh sareng kasalahan nalika operasi pencét filter geter gancang-gancang

    Pencét saringan mangrupikeun alat anu penting dina pabrik persiapan batubara pikeun nyageurkeun slime batubara, batubara bersih sareng produk sanésna. Di antarana, pencét saringan gancang-gancang ngadopsi electromechanica

  • A sawala ringkes dina bahan jeung jenis pelat filter piring jeung pigura filter pencét

    Komposisi filter pressThe filter pressis utamana diwangun ku pigura utama, plat filter, lawon filter, nozzle cai, kabinét kontrol listrik, stasiun hidrolik jeung komponén séjén.

  • Sakeudeung ngajelaskeun masalah umum pelat filter

    Salila pamakéan, anjeun menyemprot grout antara pelat filter? Lamun nyemprot dumadakan lumangsung sanggeus pamakéan jangka panjang, éta bisa jadi disababkeun ku tekanan cukup dina mesin sorangan atawa lawon filter henteu rata. Lamun th

Ninggalkeun Pesen Anjeun