• 01

  WWT

  WWT gjysmëpërçues, llucë betoni, llucë ndërtimi, ujëra të ndotura me elektrik, ujëra të ndotura printimi dhe vaji, larje me rërë, etj.

 • 02

  Pluhur

  Gëlqeror, kuarc, diamant, grafit, plumb i zi, dioksid titani, karabit silikoni, karboni i bardhë etj.

 • 03

  Argjila

  Kaolinë, bentonit, qeramikë, argjilë porcelani etj.

 • 04

  Farë vajore

  Vaj palme, vaj kokosi, vaj ushqimor, vaj vegjetal, bobina gatimi, vaj bërthamash, vaj krunde, vaj susami etj.

img

Produkte të veçanta

 • Viti i
  kompani e themeluar

 • Fabrika
  sipërfaqe (m2)

 • Puna
  dyqane

 • Prodhimi vjetor
  kapaciteti (njësi)

pse na zgjodhet ne

 • Mbi 25 vjet eksperience

  Që nga viti 1990, ne kemi bashkëpunuar me furnitorë dhe prodhues të ndryshëm të pjesëve të biçikletave për t'u ofruar klientëve tanë pjesë këmbimi të cilësisë së lartë për biçikletat e tyre për më shumë se 25 vjet.

 • 1 vit garanci për të gjitha makineritë

  Furnizimi i gjatë dhe i qëndrueshëm në të gjitha pjesët e këmbimit

 • Mbi 25 vjet eksperience

  Ne garantojmë shërbimin më të mirë ndaj klientit me kthime dhe zëvendësime të lehta të produkteve, si dhe mbështetje 24-orëshe për të gjithë klientët tanë. Përveç kësaj, çdo klient gjithashtu merr dërgesë falas në mbarë botën e çdo pjese nga katalogu ynë.

 • InnovationInnovation

  Inovacioni

  Një risi është një gjë e re ose një metodë e re për të bërë diçka

 • CooperationCooperation

  Bashkëpunimi

  gatishmëria për të qenë të dobishëm dhe për të bërë atë që ju kërkohet

 • Energy SavingEnergy Saving

  Kursim energjie

  Hulumtimi mbi indeksin e vlerësimit teknik dhe ekonomik dhe metodën e projektit të kursimit të energjisë

Filter Press News

 • Si mund të zgjedh një filtër shtypës?

  Kuptimi i bazave të shtypjes së filtrit ● Çfarë është një shtypëse filtri? Një filtër presa është një pajisje industriale që përdoret për ndarjen e lëngjeve dhe të trupave të ngurtë. Funksionon duke ushtruar presion në përzierje

 • Për çfarë përdoret një filtër shtypës?

  Hyrje në Teknologjinë e presës së filtritNjë filtër presa është ndër pajisjet më të vjetra dhe më të besueshme për heqjen e ujit të përdorur në aplikime të ndryshme industriale. Një filtër shtypës funksionon duke ndarë lëndët e ngurta fr

 • Çfarë është pllaka e filtrit të membranës?

  Hyrje në pllakat e filtrave të membranës● Përkufizimi dhe funksioni parësor Pllakat e filtrit të membranës janë një komponent thelbësor në procesin e ndarjes së lëndëve të ngurta nga lëngjet. Këto pllaka janë të dizajnuara

 • Kuptimi i llojeve të ndryshme të pllakave të filtrit të membranës në Kinë

  Në Kinë, prodhohen shumë lloje të pllakave të filtrit të membranës. Këto ndihmojnë në pastrimin e ujit duke e shtyrë atë përmes një muri të hollë që mban papastërtitë. Disa janë si sfungjerët që e duan ujin; ata përdorin sende të quajtura polimere ose pjesë të forta si qeramika.

 • Tendencat që formojnë tregun e pllakave të filtrit të membranës në Kinë

  Në Kinë, tendencat në tregun e pllakave të filtrit të membranës po formohen për shkak të një nevoje në rritje për ilaçe me bazë bio dhe rregullave më të rrepta të pastrimit të ujit nga qeveria. Këto ndryshime vijnë pasi bizneset kërkojnë mënyra më të mira për të përpunuar materialet pa përdorur shumë energji. Gjithashtu, pandemia COVID-19 ka pasur një ndikim të madh në këtë industri duke ndryshuar mënyrën se si kompanitë punojnë dhe njerëzit jetojnë jetën e tyre të përditshme.

 • Maksimizimi i buxhetit tuaj: Udhëzuesi i çmimeve të makinës së shtypjes së filtrit

  Zgjedhja e filtrit të duhur mund të jetë një lojë numrash. Njësitë më të mëdha dhe më të afta vijnë me etiketa më të larta, por e nxisin punën shpejt. Më pas, pjesët shtesë si kontrollet automatike dhe filtrat e zbukuruar e rrisin çmimin gjithashtu.

 • Analiza e çmimit të shtypit të filtrit dhe faktorët ndikues

  Shtypja e filtrit është një pajisje për ndarjen e lëngjeve të ngurta e përdorur gjerësisht në industri kimike, metalurgjike, minierash, ushqimore, farmaceutike dhe të tjera. Me përmirësimin e ndërgjegjësimit mjedisor, po rritet edhe kërkesa për filtrim. Megjithatë, luhatja e çmimit të filtrpresës dhe pozicionimi i saj në treg janë bërë konsiderata të rëndësishme për shumë kompani gjatë blerjes.

 • shtypëse filtri në shkallë laboratori

  Për përdorim të testimit laboratorik, presja e filtrit gjithmonë në shkallë të vogël, e cila mund të jetë në llojin e pompës manuale, tipit hidraulik dhe tipit të mbylljes së folesë.Presioni i filtrit përdoret gjithmonë në tip manual, me madhësi të vogël dhe funksionim të lehtë.

 • Krahasimi i përzgjedhjes së presës së filtrit, cili prej tyre ka më shumë përparësi në trajtimin e llumit?

  Tani, pa marrë parasysh se cila industri është dhe çfarëdo lloj pajisjeje për trajtimin e llumit është e nevojshme, shtypja e filtrit është e domosdoshme në fund të fundit, sepse nëse bëhet fjalë për të ngjeshur fillimisht llumin ose për të

 • Kampioni i prodhimit të presës së filtrave në Kinë - HZfilter

  Hangzhou Filter është një prodhues profesional kinez i pajisjeve të filtrimit. Për 15 vite radhazi është renditur e para në prodhimin dhe shitjen e filtropresave dhe produktet e saj eksportohen në të gjithë botën. Posedoni patenta të shumta ndërkombëtare për shpikje.

Lini Mesazhin Tuaj