Ngenalke sistem perawatan limbah otomatis terpadu kanggo nyuda tenaga kerja lan nambah efisiensi!

Supaya luwih ningkatake efisiensi lan tingkat manajemenperawatan limbah ing stasiun limbah, éling nyata-wektu lan terus ngawasi pangolahan limbah, lan akselerasi proses construction cerdas saka tambang, HZFilter Company kang Integrasi sistem perawatan kumbahan otomatis teka.

 

Ingsistem pemurnian banyu limbahnggunakake teknologi lan peralatan majeng kanggo ngawasi status operasi stasiun limbah ing wektu nyata, ngawasi aliran, suhu, polusi dilereni soko tugas, COD lan pratondho liyane saka stasiun limbah ing wektu nyata kanggo dangu. Liwat kontrol cerdas saka unit perawatan tombol lan malah kabeh proses stasiun limbah, Ngatur paramèter kanthi otomatis miturut beban banyu sing mlebu lan kondisi operasi, nyuda konsumsi bahan lan energi, njamin kemajuan normal proses perawatan limbah lan mesthekake yen kualitas banyu sawise perawatan tekan standar. Antarmuka kontrol sing cetha, prasaja kanggo operate, nduweni stabilitas lan linuwih sing dhuwur, lan trep kanggo panggunaan lan pangopènan pasca-buruh.

 

Teknologi utama sistem iki yaiku operasi otomatis saka klompok membran MBR. Iku utamané gumantung ing tata cara kayata preparation saka bahan kimia, aeration lan flushing, backwashing, lan discharge lumpur, kang èfèktif nyuda kakiyatan pegawe saka personel Manajemen lan ngurangi jumlah karyawan dening 3. Dibandhingake karo sadurunge, biaya bisa suda dening 30 %. %, nggayuh tujuan nyuda biaya lan nambah efisiensi.

 

Perusahaan kita aktif nanggapi kabijakan pengurangan tenaga kerja sing cerdas. Liwat kontrol otomatis, iku ora mung nambahefisiensi perawatan limbah lan kualitas perawatan limbah saka stasiun limbah, nyuda polutan, lan nyadari pengawasan manned lan operasi unattended, nanging uga, liwat ngawasi nyata-wektu, bisa pas wektune Panemuan lan nangani kahanan abnormal nemen nyuda kamungkinan saka kacilakan lingkungan lan ndadekke mine kang cerdas karya pangayoman lingkungan kanggo tingkat anyar.


Wektu kirim: 2024-01-16 00:00:00
  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Ninggalake Pesen Panjenengan

     Privacy settings
    Consent to Cookies & Data processing
    On this website we use cookies and similar functions to process end device information and personal data. The processing is used for purposes such as to integrate content, external services and elements from third parties, statistical analysis/measurement, personalized advertising and the integration of social media. This consent is voluntary, not required for the use of our website and can be revoked at any time using the icon on the bottom left.
    Accept
    Decline
    Close
    Accepted