• 01

    WWT

    Semikonduktor WWT, slurry beton, slurry bangunan, electroplating banyu limbah, printing & dying banyu limbah, sand wash, etc.

  • 02

    wêdakakêna

    Batu gamping, kuarsa, berlian, grafit, timah ireng, titanium dioksida, silikon karbida, karbon putih, lsp.

  • 03

    lempung

    Kaolin, bentonit, keramik, lempung cina, lsp.

  • 04

    wiji lenga

    Minyak kelapa sawit, minyak klapa, minyak nabati, minyak sayur, coil masak, minyak inti, minyak bran, minyak wijen, lsp.

img

Produk Fitur

  • Taun saka
    perusahaan diadegaké

  • Pabrik
    area (m2)

  • Kerja
    toko-toko

  • Produksi taunan
    kapasitas (unit)

Apa Pilih Kita

  • Swara 25 taun pengalaman

    Wiwit taun 1990, kita wis kerja sama karo macem-macem pemasok lan produsen bagean sepeda kanggo nyedhiyakake bagean panggantos berkualitas tinggi kanggo para pelanggan luwih saka 25 taun.

  • Garansi 1 taun kanggo kabeh mesin

    Wektu dawa lan stabil nyedhiyakake kabeh suku cadang

  • Swara 25 taun pengalaman

    Kita njamin layanan pelanggan sing paling apik kanthi gampang ngasilake & ngganti produk uga dhukungan 24 jam kanggo kabeh klien. Kajaba iku, saben klien uga entuk kiriman gratis ing saindenging jagad kanggo bagean saka katalog kita.

  • InnovationInnovation

    Inovasi

    Inovasi minangka cara anyar utawa cara anyar kanggo nindakake

  • CooperationCooperation

    Kerjasama

    kekarepan kanggo mbiyantu lan nindakake apa sing dijaluk

  • Energy SavingEnergy Saving

    Ngirit energi

    Riset babagan indeks evaluasi teknis lan ekonomi lan metode proyek hemat energi

Filter Press News

  • Kepiye carane milih penet saringan?

    Ngerteni Dasar-dasar Filter Press ● Apa iku Filter Press? Filter press minangka piranti industri sing digunakake kanggo misahake cairan lan barang padhet. Iku makaryakke dening aplikasi meksa kanggo mixtur

  • Apa sing digunakake kanggo press filter?

    Pambuka kanggo Filter press TechnologyA filter press minangka salah sawijining piranti dewatering paling tuwa lan paling dipercaya sing digunakake ing macem-macem aplikasi industri. A penet Filter makaryakke dening misahake ngalangi fr

  • Apa piring Filter membran?

    Pambuka kanggo Piring Filter Membran ● Definisi lan Fungsi Utama Piring panyaring membran minangka komponen penting ing proses misahake barang padhet saka cairan. Piring iki dirancang

  • Ngerteni Macem-macem Jinis Piring Filter Membran ing China

    Ing China, akeh jinis piring Filter membran digawe. Iki mbantu ngresiki banyu kanthi nyurung tembok sing tipis sing nahan rereget. Sawetara kaya spons sing seneng banyu; padha nggunakake barang sing disebut polimer utawa bit hard kaya keramik.

  • Tren Mbentuk Pasar Plate Filter Membran China

    Ing China, tren ing pasar piring panyaring membran saya mundhak amarga kebutuhan obat-obatan adhedhasar bio lan aturan reresik banyu sing luwih ketat saka pamrentah. Owah-owahan kasebut kedadeyan amarga bisnis golek cara sing luwih apik kanggo ngolah bahan tanpa nggunakake akeh energi. Kajaba iku, pandemi COVID-19 duwe pengaruh gedhe ing industri iki kanthi ngganti cara kerja perusahaan lan wong urip saben dinane.

  • Ngoptimalake Anggaran: Pandhuan Rega Mesin Filter Press

    Milih penet Filter tengen bisa dadi game nomer. Unit sing luwih gedhe lan luwih bisa teka kanthi tag sing luwih dhuwur nanging bisa cepet. Banjur, bit ekstra kaya kontrol otomatis lan saringan apik uga nambah rega.

  • Filter Press Price Analysis lan faktor pengaruhe

    Filter press minangka peralatan pamisahan padat-cair sing akeh digunakake ing industri kimia, metalurgi, pertambangan, panganan, farmasi lan liyane. Kanthi nambah kesadaran lingkungan, panjaluk penet saringan uga saya tambah. Nanging, fluktuasi rega pers filter lan posisi ing pasar wis dadi pertimbangan penting kanggo akeh perusahaan nalika tuku.

  • skala lab filter press

    Kanggo nggunakake lab testing, penet Filter tansah ing ukuran cilik, kang bisa ing jinis pump manual, jinis hydraulic lan jack tutup type.The lab nggunakake Filter pencet tansah ing jinis manual, ukuran cilik lan operasi gampang.

  • Perbandingan pilihan penet saringan, endi sing duwe kaluwihan luwih akeh kanggo ngobati sludge?

    Saiki, ora preduli industri apa, lan ora preduli apa wae peralatan perawatan sludge sing dibutuhake, penet saringan penting banget, amarga kudu ngompres sludge dhisik utawa

  • Juara manufaktur pers filter China - HZfilter

    Hangzhou Filter minangka produsen peralatan filtrasi profesional Cina. Wis rangking pisanan ing produksi lan dodolan mesin filter sajrone 15 taun berturut-turut, lan produke diekspor menyang saindenging jagad. Nduwe pirang-pirang paten penemuan internasional.

Ninggalake Pesen Panjenengan